Digitaalinen sopimustyökalu yrittäjän avuksi: Legal tech -yhtiö Agens ja ilona.works yhteistyöhön

Legal tech -yhtiö Agens tarjoaa yrittäjille ja yrityksille digitaaliset työkalut liikesopimusten tekoon. Digitaaliset työkalut voivat pudottaa merkittävästi sopimusten teosta aiheutuvia kustannuksia. Agensin paketoidut ratkaisut nyt saatavilla ilona.works – Yrittäjien verkkokaupasta.  

ilona.worksin toukokuussa 2019  lanseeraama verkkokauppa on erityisesti yrittäjille ja pienyrityksille suunnattu palvelu, jossa myydään tärkeitä liiketoimintaan liittyviä tukipalveluita. Suurin osa palveluista on koottu palvelupaketeiksi, joita on helppo vertailla sekä löytää yritykselleen sopiva palvelukokonaisuus. Verkkokauppa on suunniteltu helppokäyttöiseksi yrittäjille, joten palveluiden hinnat ja ehdot ovat selkeästi esillä. Yrittäjien verkkokauppa sisältää kuluttajille suunnatuista verkkokaupoista tutut ominaisuudet, kuten ostamista helpottavat laskurit sekä mahdollisuuden vertailla palveluja ja ostaa ne heti verkosta.

“Liikesopimusten tekeminen ja yritysjuridiikka ylipäätään saatetaan kokea yleisesti pelottavana asiana ja kalliina tukipalveluna. Yrittäjä voi tehdä monet sopimukset itse, kunhan sopimuspohjat ovat ammattilaisen käsialaa ja ne joustavat digitaalisesti ja automaattisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Meille on tärkeää, että markkinoilta löytyy toimija, joka auttaa yrittäjiä ja yrityksiä kustannustehokkaasti liikesopimusten saralla sekä uudistaa samalla toimialaa digitaalisilla työkaluilla.” kertoo Ilona Works Finlandin toimitusjohtaja Juhana Gyllenbögel.

Agensin verkostoliiketoimintajohtaja Tuomas Huokunan mukaan Agensilla on yli 120 liikejuridiikan prosessi- ja dokumenttityökalua palvelussa. Palveluun kuuluu lisäksi edullinen liikejuristin tarkistus asiakkaan työkaluilla tekemiin dokumentteihin asiakkaan halutessa. ”Haluamme muuttaa juridiikan ostamisen ja palvelujen tuottamisen kulttuuria. Alustamme mahdollistaa myös omassa toiminnassamme tehokkuus- ja hintaedun tuomisen asiakkaillemme.”, Huokuna kertoo.

Lisätiedot:

Juhana Gyllenbögel
toimitusjohtaja
Ilona Works Finland Oy
juhana.gyllenbogel@ilona.works
+358 50 318 8010

Tuomas Huokuna
Verkostoliiketoiminnan johtaja
Agens Oy
tuomas.huokuna@agens.fi
+358 44 724 3677