AGENS TIIMI OLE YHTEYDESSÄ /AGENS TEAM  CONTACTS :
Seppo Parviainen
seppo.parviainen@agens.fi     tai     +358 400 675 263
 

 
Seppo Parviainen
Partner, Ceo, Senior Counsel

M&A, Corporate governance and compliance,

Transactions and commerce, IPR issues
 
Mediation, Disputes, HR and employment 


LLM, MBA, BSc
Dif Board professional,
HHJ-PJ course passed

seppo.parviainen@agens.fi
040 1711241
 


Eve Ahonen, Assistant Legal Counsel
Data Protection
HR and employment Intellectual property rights
Legal Tech tools

Bachelor of Laws
eve.ahonen@agens.fi
040 828 5355 . 

Anna Karvinen,  Legal Counsel


Environmental and Building

Law -Contracts

Data Protection

Legal Tech tools
 

Master of Law

anna.karvinen@agens.fi
044 2022925

 

Odoo - Sample 1 for three columns 


 
Saara Perho, Senior Counsel

Saara Perholla on 15 vuoden kokemus monialaisista lakimiehen tehtävistä. Saara on erikoistunut erityisesti työoikeuteen, IT-oikeuteen, sosiaali- ja vakuutusoikeuteen sekä tietosuojaan. Saara on toiminut useiden vuosien ajan vastuullisissa liikkeenjohdollisissa tehtävissä ja vastannut julkisten yhteisöjen sekä yksityisten yritysten juridisista palveluista, palveluprosesseista ja niiden lainmukaisuudesta.

Saaran erityisosaaminen liittyy juridiikan prosessien digitalisoimiseen ja juristin tehtävien lisäksi Saara on toiminut Legal Tech -palveluiden kehitysprosessien Business Analystina ja  Scrum Masterina. Saaran juridinen osaaminen keskittyy yhteisöjen ja yritysten liiketoimintaprosessien ja juridisten prosessien haasteiden ratkaisemiseen. Erityisesti hän on ollut mukana turvaamassa sitä, että liiketoiminta ja palvelutoiminta hoidetaan liiketaloudellisesti laadukkaasti ja modernisti hyödyntämällä uusia teknologian tuomia mahdollisuuksia lakien ja asetusten mukaisesti.

Avainsanat: työoikeus, sopimusoikeus, IT-oikeus. 


Odoo - Sample 3 for three columns

Sami Lindström, Senior Counsel
Sami Lindströmilla on 30 vuoden laaja-alainen kokemus vaativista liikejuridiikan toimeksiannoista, yrityskaupoista, konsultointi- ja koulutustehtävistä yritysten ja yhteisöjen korkeimmalle johdolle. Hänellä on vuosien kokemus teollisuuden palveluksessa johdon neuvonantajana, lakiasiainjohtajana ja sopimusoikeudellisena neuvonantajana. Samin erityisosaamista ovat yhtiö- ja sopimusoikeuteen liittyvät asiat, compliance, kilpailuoikeus, vastapuoliselvitykset, maksuvälinejuridiikka, sekä oikeudellisten toimintamallien ja prosessien tehostaminen sekä kehittäminen.

Sami on ollut mukana jalkauttamassa maailmanlaajuisia compliance-ohjelmia ja kouluttanut tuhansia henkilöitä näiden juridisiin asioihin liittyen. Edellä kerrottujen oikeudenalojen lisäksi hän on vienyt menestyksellisesti maaliin kv-viranomaistutkimuksia, riippumattomia sisäisiä tarkastuksia ja tutkimuksia, sekä lupaprosesseja niin kotimaassa kuin ulkomailla. Päivittäisinä työkielinään Sami käyttää englantia, ranskaa ja suomea. Hän myös kääntää juridisia ja kaupallisia asiakirjoja edellä mainituilla kielillä

Avainsanat: yleisjuridiikka, yhtiöoikeus, työoikeus, vaatimuksenmukaisuus (compliance), riita-asiat, julkiset hankinnat

 

 


Tiimimme

Seppo Parviainen, Toimitusjohtaja, Senior Counsel, Dif Hallitusammattilainen
Seppo Parviaisella on yli 30 vuoden laaja-alainen työkokemus juridisten asioiden hoitamisesta. Hän on yrityslakimies, toimitusjohtaja ja osakas ja toimii monissa hallinnoissa hallitusten neuvonantajana. Seppo on tunnettu osaamisestaan digitaalisten lakiprosessien kehittämisessä ja liikejuridiikan syvällisenä asiantuntijana.

Sepon erityisosaamista ovat julkiset hankinnat, yhtiöoikeus, tietosuojajuridiikka ja kiinteistöoikeudelliset asiantuntijapalvelut. Sepolla on satojen toimeksiantojen, koulutusten ja konsultointien kokemus laaja-alaisesta asiakaskunnasta aina pienyrityksistä suuriin julkisiin yhteisöihin ja osakeyhtiöihin. 

Sepolla on myös pitkä kokemus yritysten kaupallisista johtotehtävistä ja hallitustyöstä ja hän on ollut yli 10 vuotta Dif hallitusammattilaisena (
www.dif.fi).

Avainsanat: yleisjuridiikka, yhtiöoikeus, kiinteistöoikeus, työoikeus, riita-asiat, julkiset hankinnat .
Yritysten hallitustyö ja kaupallinen johtaminen ja kehittäminen.