Digitaalinen ratkaisumme on kansainvälisesti innovatiivinen Legal Tech ratkaisu!

https://www.acq-intl.com/winners/agens-ltd

Agens verkosto  yhdistää juridiikan digitaaliset työkalut ja praktiikan asiakkaittemme eduksi!

 


Seppo Parviainen
Osakas
OTK,MBA,MMK
Dif hallitusammattilainen
seppo.parviainen@agens.fi
040 1711241
https://www.linkedin.com/in/seppo20
Odoo - Sample 2 for three columns


Tommi Tiainen
Hallituksen puheenjohtaja
tommi.tiainen@agens.fi
040 586 9066

Verkostomme: Verkostoomme kuuluu  lakimiehiä, joilla on kullakin yli 15 vuoden kokemus lakimies-tehtävistä ja jotka ovat sitoutuneet toimintamalliimme ja hinnoitteluumme. Verkostossamme toimii myös nuoria lakimiehiä ja IT-osaajia kehittämässä Älykkäitä sopimuksia ja muita Robotti juridiikka työkaluja.

Agens Oy rakentaa Älykkäitten sopimustensa rungon ympärille  niitä käyttävien kokeneitten lakimiesten Agens verkostoja ja toimii myös osana yhden omistajansa Citrus Solutions Oy:n verkostossa. Katso lisää verkostostamme:


https://www.citrus.fi/juridiset-asiantuntijapalvelut


Odoo - Sample 1 for three columns
 

Referenssimme 


Kumppaneitamme, onnistumisia ja tarinoita. Emme kuitenkaan elä menneellä glorialla - sopimusdigitalisaatioon ehtii vielä mukaan! 

Tutustu tuttuihimme ja inspiroidu!

 


Odoo - Sample 3 for three columns

Verkostoon mukaan uudistamaan!

Vertaistaan hakevat työkalut, myynnin vetoapua, mielenkiintoisia asiakastöitä, tehokkuutta ja tekoälyä omaan praktiikkaan? Tervetuloa mukaan, sovitaan vaikka lounas. 

Agens Oy on digitaalinen lakiasiaintoimisto  JA LEGAL TECH YRITYS. Hyödynnämme älykästä teknologiaa ja tarjoamme liikejuridiikan palveluja sekä in house juristeille yrityksissä että yrityksesi kokonaisvaltaiseen lakiasioiden hoitamiseen.

Liikevaihtomme enemmän kuin kaksinkertaistuu vuonna 2020 verrattuna vuoteen 2019. Teemme positiivisen käyttökatteen vuonna 2020 ja olemme poistaneet järjestelmämme suuret alkuinvestoinnit 5 vuoden poistoajalla. Uudet investointimme rahoitamme kassavaroin. Yrityksemme alan keskiarvoja 2 kertaa alemmat työtunnit pohjautuvat noin 200 Älykkään sopimuksen tuomaan teknologia etuun tehdä asiakkaan tarvitsemat työt yli 50% perinteisiä työtapoja nopeammin juridiikassa. Yhdistämme viimeisen teknologian ja korkean juridiikan osaamisen ja osaajat yhteen ja tarjoamme lopputuloksen asiakkaillemme noin 2 kertaa keskiarvoja vähemmillä työtunneilla ja noin 2 kertaa edullisemmilla tuntihinnoilla.

KEVÄT 2021: 

 Agens Oy  rakentaa vuoden loppuun mennessä Sopimusmoottorin ja sähköisen allekirjoituksen väliin sijoitettavan digitaalisen neuvottelutilan  jossa pystytään:

 -Viestimään chat viesteillä ja sopimuksen jatkomuokkauksilla sopimusluonnoksia ja tekemään niihin muutoksia ennen allekirjoittamista
-Tekemään monipuolisia muokkauksia sopimusmoottorin tuottamaan sopimusluonnokseen 
-Liittämään välitilassa olevaan sopimusluonnokseen ulkopuolista sisältöä ulkopuolisista lähteistä kuten esimerkiksi  Lainsäädäntö, Lain esityöt, Oikeustapaukset, Yritystietoa Yritystietokannoista,  Google Translator kielikäännöksiä.
-Pdf generaattorin, jolla valmis word muotoinen teksti generoidaan pdf muotoon ja voidaan lähettää integroituun sähköiseen allekirjoitukseen sopimuksen kirjoittajille.
-Digitaalinen neuvottelutila  mahdollistaa 2021 useita jatkopolkuja kehittämiseen (esimerkiksi integroitumisen  sähköisen tallennuksen tai oman järjestelmän ulkopuolisten järjestelmien linkittämiseen) ja näin tuotteen monipuolisempaan integroimiseen digitaalisiin ekosysteemeihin.

Sopimusmoottoriamme ja Digitaalista neuvottelu-ja jatkomuokkaustilaa voidaan käyttää toisistaan erillään tai yhdessä!


Tiimimme