Legal Techiä

 

Yhtiön teknologian ytimenä on voimakas dokumenttimoottori, jolla voidaan käsitellä ja räätälöidä tuhansien sivujen mittaisia juridisia sisältöjä: erilaisia Robottijuridisia työkaluja sekä digitaalisia asiakirjoja ja neuvonta- sekä sisältötyökaluja. 

Lue lisää teknologiastamme  


Legal Tech-asiakkaisiimme kuuluu nyt myös Asianajotoimisto Fenno!

Odoo text and image blockOdoo image and text block

Vahva IT-tausta omistajissa

Agensin omistajakuntaan kuuluu juridiikan, keinoälyn ja digitaalisen kehittämisen huippuyhtiöitä,joiden kautta myös asiakaskohtaiset erikoisratkaisut ja kehittäminen onnistuvat:
-Citrus Solutions Oy ja Citrus Oy            www.citrus.fi


Digitaalisuuden ilot

A GENSIN DIGITAALISET JA ÄLYKKÄÄT SOPIMUKSET  


Word-pohja on tyhmä, koska tekijä ei kommunikoi paperin kanssa vuorovaikutteisesti. Agensin Digitaalinen, Älykäs työkalu pohjautuu vuorovaikutukseen käyttäjän tapauskohteisen tarpeen ja ammatti juristien laatiman juridisen pohjan välillä, jota voi muokata tapaukseen soveltuvaksi. Digitaaliset sopimukset ovat älykkäitä, koska ihminen kommunikoi työkalussa olevien kysy-mysten, ohjeitten ja vaihtoehtojen kanssa ja valinnoillaan ohjaa lopputulosta juristien asettamissa puitteissa ja ohjauksessa! Lopputulos syntyy tekijän ja koneen esittämien vaihtoehtojen yhteistyönä!   Lue lisää digitaalisuuden eduista 


Odoo image and text block