SignSpace-allekirjoitus

Allekirjoita SignSpace-palvelulla sähköisesti

Sähköisessä allekirjoituksessa käytetty teknologia vastaa perinteisen allekirjoituksen helppoutta ja lainvoimaisuutta. SignSpace-palvelussa voit allekirjoittaa eri tiedostomuotoja ja mitä tahansa muuta digitaalista sisältöä. Allekirjoittaminen on helppoa - tarkista allekirjoitettava sisältö, siirry allekirjoittamaan ja vahvista henkilöllisyytesi puhelimellasi.

SignSpace-palvelu on toteutettu viimeisintä allekirjoitusteknologiaa hyödyntäen ja täyttää kiistämättömän allekirjoituksen vaatimukset. Käytössä on alan standardin mukaiset varmennuspalvelut, joilla varmennetaan allekirjoitetut dokumentit. Palvelu on EU:n eIDAS kriteerit täyttävä.

Odoo image and text block

SignSpacen käyttämisestä


Kun olet laatinut asiakirjan Agensin palvelussa, valitse allekirjoitettaminen SignSpace-palvelulla tilauksen vahvistussivulla. Syötä allekirjoittajien sähköpostiosoitteet ja anna asiakirjalle nimi. Lopuksi lähettäessäsi asiakirjan allekirjoitettavaksi, SignSpace kutsuu allekirjoittajat palveluun sähköpostitse. Jos haluat tarkkailla allekirjoitusprosessin etenemistä luo itsellesi tili SignSpace-palveluun. 

 

Agens-palvelusta allekirjoitettavaksi lähetettyjen dokumenttien omistajana näkyy "Agens-Signing". Tällä käyttäjällä ei ole luku- tai muutosoikeutta SignSpace-palveluun välittämiinsä dokumentteihin.


 SignSpace-palvelun käyttöehdot ovat luettavissa täällä: 

SignSpace käyttöehdot

SignSpacen tietosuojakäytännön löydät SignSpace rekisteriseloste 

SignSpace on Suomen Tilaajavastuu Oy:n kehittämä ja Platform of Trust Oy:n toteuttama allekirjoituspalvelu ja sellaisena Agensin palveluista erillinen palvelu.

SignSpace sisäänkirjautuminen

Jos olet jo SignSpace-asiakas, pääset kirjautumaan SignSpaceen tästä. 


SignSpace-käyttöopas 

Odoo text and image block