Agens Verkostot

 Legal Business Partner tai jälleenmyyjä Agensille?

 

Haluatko olla mukana sähköisen sopimisen ja Legal liiketoiminnan tehostamisen kärjessä?

Agens on avoin yhteistyölle, jossa aito hyöty kaikille kolmelle - asiakkaillesi, sinulle ja meille - kohtaa. GDPR turvallinen digitaalinen AI Lawyer neuvottelu- ja sopimusmuokkaustila ja 370 asiakirjan kirjasto soveltuvat erilaisina ratkaisuina monille yrityksille ja yhteisöille - ota yhteyttä  Seppoon:
seppo.parviainen@agens.fi , 0401711241

-Legal Business Partner = tehosta omaa juridiikan suorituskykyä ja saa Legal Techin ja World Law Alliance yhteistyön ja verkostoitumisen edut käyttöösi!

-Jälleenmyyjä = tehosta omien asiakkaittenne asiakirjahallintaa ja Legal asioiden hoitoa!
 


Odoo image and text block

Juristiksi verkostoomme?

Agens Oy:n Legal Business partner-verkostoon kuuluu kokeneita juridiikan ammattilaisia. Verkostoamme hyödynnämme jatkuvassa tuotekehityksessä ja mm. asiakastoimeksiantojen hoitamiseen. 

GDPR turvallinen digitaalinen neuvottelu- ja sopimusmuokkaustila ja 370 asiakirjan kirjasto tukevat tehokkaan juristin toimintaa- keskity räätälöimään Asiakakan tarvitsemat tapauskohtaiset sisällöt!

Tulee mukaan kehittämään ja kehittymään verkostoon!
Ota yhteyttä Seppoon ! https://www.citrus.fi/ajankohtaista/2020/mukana-sarastian-juridiset-asiantuntijapalvelut-puitesopimuksessa


Kumppanina eteenpäin?

Haemme jatkuvasti uusia kumppaneja tuomaan niitä elementtejä palveluumme, jotka eivät omia avainkyvykkyyksiämme ole. Kumppanuuden kautta voimme myös rakentaa uudenlaisia etuja yhteisille asiakkaillemme ja auttaa asiakkaitamme voittamaan vielä enemmän.

Haluatko kumppaniksi tai ratkaisisimmeko yhdessä vaativan asiakkuuden innovatiivisesti? 

Ota yhteyttä  Seppoon:
seppo.parviainen@agens.fi , 0401711241

 

Odoo text and image block